Bedrijf

 

U bent op zoek naar een gegoten oplossing voor uw ontwerp?

BREECAST PRODUCTS staat klaar voor u.

Sinds de oprichting in 1987 produceren we jaarlijks  in onze gieterij meer dan 100.000 aluminium gietstukken van superieure kwaliteit.

Expert in zand en coquilletechnieken voor zowel serieproductie gietwerk als prototyping.

Wij leveren aan gerenommeerde fabrikanten uit diverse sectoren: o.a. onderdelen voor meubilair, transport, textielmachines en medische apparatuur.

Stuk voor stuk onderdelen waarvoor het gebruik van een sterk en licht materiaal de ultieme uitkomst biedt. Bij aluminium wordt die gunstige combinatie nog versterkt door zijn gunstige prijs.

 

“Stiptheid en productkwaliteit, degelijke engineering en betrouwbare service vormen de solide basis voor onze jarenlange succesvolle samenwerking met klanten.”

Wij ontzorgen u snel en accuraat door in samenspraak te zoeken naar de beste oplossingen voor uw ontwerp. Daarbij denken we met u mee en doen voorstellen om uw product te optimaliseren.

Onze technische knowhow, de productoptimalisatie en onze decennialange ervaring laten steeds hogere kwaliteitsnormen en efficiëntere productieprocessen toe.

Wij voorzien zelf in de productie van coquilles en gereedschap, waardoor alles in-house gebeurt in gecontroleerde omstandigheden. Het laat ons toe kort op de bal te spelen om uw uniek stuk te produceren aan scherpe prijzen en tegen de afgesproken leveringsdatum.

Wij stellen alles in dienst om voor u een optimale oplossing te produceren die voldoet aan al uw wensen. Wij gaan er prat op om complexe vormgeving, duurzaam materiaal en een efficiënte samenwerking te waarborgen.